Nyheter


2020-03-14 14:57:05

Angående Covid 19

För information så har vi i dagsläget ingen plan på att ställa in Röbäckscupen utan utgår från att genomföra den som planerat. Skulle det däremot bli ett förvärrat läge och att cupen måste ställas in framöver så återbetalas anmälningsavgiften självklart till lagen. Mvh Cupledningen


2020-01-10 13:30:35

Välkomna till Röbäckscupen 2020!

Här hittar ni som ska delta i cupen, på ett eller annat sätt, lite praktisk information. Kommer att uppdateras vid behov.

 

SPELARTRUPPER: Innan 26/5 kl. 18.00 vill vi att ALLA lag ska ha fyllt i sina spelartrupper på hemsidan. Använd inloggningsuppgifterna ni valde vid anmälan, logga in på ert lags cupsida och fyll i spelare. Vi ber er respektera slutdatum och tid för detta då detta ligger till grund för att ni ska få rätt antal medaljer osv.
INCHECKNING: Varje lag ska checka in i sekretariatsvagnen som står uppställd i anslutning till spelområdet. Där hämtas även resp. lags medaljer.
BOENDE: Lag som bokat boende i samband med cupen ska vid ankomst kontakta boendeansvarig Johan Forsgren. Han finns på mobilnr. 070-1808580.
PARKERING: Parkering för bilar sker på åkern i anslutning till spelområdet. Parkering för boende samt handikapparkering sker via Sönkmyrvägen. Följ skyltar.
LEKLAND: I anslutning till spelområdet kommer ett lekland samt lotteristånd vara uppställt. Följ anvisningarna från arbetande personal på plats så att vi undviker kaos!
MAT/FIKA: I direkt anslutning till spelområdet, kommer mat och fika att finnas till försäljning. Använd gärna SWISH som betalmedel!!
FAIR PLAY-PRIS: Ett fair play-pris kommer att utdelas till det lag som utmärker sig positivt i spelet under helgen. Priset är en pokal samt att man får anmälningsavgiften åter!
SJUKVÅRDARE/MATCHVÄRDAR: Under hela helgen kommer det på spelområdet cirkulera både sjukvårdare samt matchvärdar. Vill ni något,: kolla efter deras neongula västar på området!


Fotboll ska vara roligt! Var positiva!!
Det är inte VM-finalen vi spelar.
Domarna är ungdomar, inte robotar. Visa hänsyn och peppa även dom!
Njut av fotboll i dagarna två!

Med det sagt önskar vi er alla välkomna till Röbäcks IP den 6-7:e juni. VARMT VÄLKOMNA!

/Röbäckscupen 2020

spelområdet_ny1.jpg