Information

rg_toppbild2019.jpg

 

 VÄLKOMNA TILL RAPTORS GAMES 2020

Vi hälsar er varmt välkomna till Raptors Games 2020. Det är tredje året som klubbarna Östervåla Buzzards, Färnebo Eagles och Heby Hawks arrangerar denna ungdomsbasketturnering för flickor och pojkar i åldrarna födda 2006 (U14), 2007 (U13) och 2008 (U12).

Vi är långtifrån Sveriges största turnering och det kommer vi aldrig att kunna bli heller utan deltager man hos oss får man se andra värden. Turneringen spelas i Östervåla (huvudort) och Österfärnebo och nytt för 2020 är att matcher även kommer att spelas i Tärnsjö Sph.

SPELFORM
Lagen delas in i grupper om minst fyra lag där alla möter alla och de bäst placerade går vidare till A-slutspel, medan de övriga spelar placeringsmatcher. Alla lag är garanterade minst fyra matcher i turneringen. 

ALL STAR TEAM
I samband med turneringen får samtliga coacher uppdraget att nominera fem spelare till turneringens ALL STAR TEAM i varje katergori. Man kan inte nominera någon spelare ur sitt eget lag. Pristagarna presenteras i samband med prisutdelningen efter respektive final.

DOMARE
Vi försöker hålla så hög klass som möjligt på domarna i turneringen och detta är något som vi fått mycket beröm för tidigare och det kommer vi även att anamma fortsättningsvis. Är du intresserad av att döma Raptors Games kontakta domaransvarig under länken "Domare".

BOENDE
För er som vill bo kvar hos oss under turneringen är priset detsamma för samtliga deltagare. Cupkortet som vi säljer kostar 850 kr/deltagare och ger er två nätters övernattning och alla måltider från frukost, lunch och middag på lördagen samt frukost och lunch på söndagen. Vi har ett antal sängplatser i såväl Östervåla som Österfärnebo och de lag som är snabbast med att anmäla sig kommer att få tillgång till dessa. Därefter inkvarteras man på hårt underlag.

MÅLTIDER
Måltiderna serveras på boendet i Östervåla och i sporthallens cafeteria om man spelar och bor i Österfärnebo. För lag som bor i Tärnsjö serveras maten på Noras Ark. De lag som inte vill bo kvar kan köpa matkort som genererar samtliga måltider under turneringen. 

DISPENSER
Raptors Games beviljar dispenser för överåriga spelare om de spelat med laget hela den innevarande säsongen. Dispens beviljas att fritt använda max två överåriga spelare per match. Spelarna skall rödmarkeras i protokollet. Ansökan om dispens skall tillställas oss skriftligen och avgiften för att dispensen skall behandlas är 200 kr/spelare.

ANMÄLAN
Sista anmälningsdag är den 29 mars 2020. Anmälan görs via anmälningslänken på denna hemsidan och i samband med anmälan skall även anmälningsavgiften inbetalas. Lag som köper cupkort betalar 1500 kr i anmälningsavgift och övriga lag betalar 2500 kr/lag. Karta