Välkomna till Stenungsunds Fotbollsfestival 5-7 juli 2019

Vi vill passa på att bjuda in er till Stenungsunds Fotbollsfestival´19  i Stenungsund 5-7 juli 2019.

Fotbollsfestivalen är en rolig och matchintensiv cup som spelas under en härlig sommarhelg V.27 i havsnära Stenungsund.

 

Vi erbjuder en cup där alla matcher spelas på samma område som är som gjort för cuper med en festivalyta med annat skoj på samma plats!

Vår turnering andas Fair Play rakt igenom och det viktigaste är att kämpa, ha kul med sina kompisar och att umgås tillsammans som lag och förening!

Matcherna spelas på både natur- och konstgräsplan som ligger bredvid varandra.

Samtliga klasser spelar sina matcher på lördag och söndag (6-7 juli) och alla lag är garanterade minst 5 matcher.

 

För de lag som vill övernatta erbjuder vi boende i skola med joggingavstånd till festivalområdet eller hotell/vandrarhem med kort bilavstånd.

Fredag är ankomstdag (för de övernattande lagen) och fullt med möjligheter att hitta på någon lagaktivitet med sitt lag, Fotbollsfestivalen assisterar gärna med tips på detta.

Fotbollsfestivalen erbjuder en perfekt kombination av teambuilding, landskamp, massor av fotboll och allt som havsnära Stenungsund erbjuder!

 

Förutom matcher i en trygg och härlig miljö, så kommer det att finnas aktiviteter samt olika mat- och dryckesalternativ på festivalområdet.

Med andra ord kommer det finnas någonting för alla, spelare, ledare, syskon, föräldrar, vänner och mor-farföräldrar, en festival för ALLA!

 

Turneringens festivalområde ligger vid SIF Gården med närhet till havsbad med hopptorn, restauranger och shoppingcentrum.

 

Hoppas att ni vill vara del av en grym Fotbollsfestival 2019 – den blir fantastisk!

Varmt välkomna till oss i Stenungsund 5-7 juli 2019!

 

P.S Till alla medföljande föräldrar och syskon kan vi erbjuda boende till Festivalpriser på vackra och prisbelönta Stenungsbaden Yacht Club med boende precis vid havet, och nära till Festivalområdet  

Boka rum på www.stenungsbaden.se med kod: Fotboll2019 för bästa pris och erbjudande


Mera information Anmälan

Nyheter

2019-06-26 21:17:52

Spelschemat publicerat

Nu är spelschemat till årets upplaga av Stenungsunds Fotbollsfestival färdigt. Som vanligt kan det bli förändringar i schemat men då får berörda lag information om det. Välkomna till Stenungsund och Fotbollsfestivalen:)

2018-12-12 12:39:34

Landskamp samtidigt som Fotbollsfestivalen

Vi har i år glädjen att kunna erbjuda våra lag att se en flicklandskamp lördag den 6 juli, samtidigt som Stenungsunds Fotbollsfestival pågår. Så passa på att anmäla er till Fotbollsfestivalen 2019 för en grym helg med matcher, landskamp och annat skoj nära havet:)