Välkomna till Stenungsunds Fotbollsfestival 5-8 juli 2018

Vi vill passa på att hälsa er välkomna till vår turnering ”Stenungsunds Fotbollsfestival” som äger rum i Stenungsund 5-8 juli 2018.

Fotbollsfestivalen är en turnering som spelas under en härlig sommarvecka i havsnära Stenungsund.

 

Vi erbjuder en turnering där alla matcher spelas på samma område som är som gjort för turneringar och med en festivalyta med annat skoj på samma plats!

Vår turnering andas Fair Play rakt igenom och det viktigaste är att kämpa och ha kul med sina kompisar och glöm inte att ”ALLA ÄR LIKA VÄRDA”!

Matcherna spelas på både natur- och konstgräsplan som ligger bredvid varandra.

 

För de lag som vill övernatta erbjuder vi boende i skola med joggingavstånd till festivalområdet eller hotell/vandrarhem med kort bilavstånd.

Varje åldersklass spelas klart på två dagar, matcher ankomstdagen och fortsättningsmatcher/slutspel dag 2. 

 

Förutom matcher i en trygg och härlig miljö, så kommer det finnas hoppborgar, uppblåsbara rutschkanor samt olika mat- och dryckesalternativ på festivalområdet.

Med andra ord kommer det finnas någonting för alla, spelare, ledare, syskon, föräldrar, vänner och mor-farföräldrar, en festival för ALLA!

Turneringens festivalområde ligger vid SIF Gården med närhet till havsbad med hopptorn, restauranger och shoppingcentrum.

 

Hoppas att ni vill vara del av en grym fotbollsfestival 2018 – den blir fantastisk!

Varmt välkomna till oss i Stenungsund 5-8 juli 2018!

 


Mera information

Nyheter

2018-05-15 21:07:20

En knapp månad kvar tills vi stänger anmälan!

ÄNMÄL ER NU!!! En knapp månad kvar innan vi stänger anmälningarna till Bohusläns roligaste Fotbollscup, Stenungsunds Fotbollsfestival! Så vill ni vara med och spela alla matcher på ett och samma Festivalområde och kanske sova över i eget klassrum på joggingavstånd ifrån området så är det helt rätt att vara med på Fotbollsfestivalen i Stenungsund. Anmälan stänger 10 JUNI så passa på att anmäla er snarast för att säkra er plats, Turneringen kommer att spelas V.27 mellan 5-8 Juli på SIF Gården med alla planer på samma ställe. Varmt Välkomna Henrik Frendin Turneringsansvarig Stenungsunds Fotbollsfestival

2017-10-10 13:45:23

Stenungsunds Fotbollsfestival 2018

Håll ögonen öppna för snart öppnar vi anmälan till Fotbollsfestivalen 2018!! Turneringen kommer att spelas V.27 mellan 5-8 Juli på SIF Gården med alla planer på samma ställe. Varmt Välkomna Henrik Frendin Turneringsansvarig Stenungsunds Fotbollsfestival