Välkomna till Stenungsunds Fotbollsfestival 2-8 juli 2017

Vi vill passa på att hälsa er välkomna till vår turnering ”Stenungsunds Fotbollsfestival” som äger rum i Stenungsund 2-8 juli 2017.

Fotbollsfestivalen är en turnering som spelas under en härlig sommarvecka i havsnära Stenungsund.

 

Vi erbjuder en turnering där alla matcher spelas på samma område som är som gjort för turneringar och med en festivalyta med annat skoj på samma plats!

Vår turnering andas Fair Play rakt igenom och det viktigaste är att kämpa och ha kul med sina kompisar och glöm inte att ”ALLA ÄR LIKA VÄRDA”!

Matcherna spelas på både natur- och konstgräsplan som ligger bredvid varandra.

 

För de lag som vill övernatta erbjuder vi boende i skola med gångavstånd till festivalområdet eller hotell med kort bilavstånd.

Varje åldersklass spelas klart på två dagar, matcher ankomstdagen och fortsättningsmatcher/slutspel dag 2. 

 

Förutom matcher i en trygg och härlig miljö, så kommer det finnas hoppborgar, uppblåsbara rutschkanor samt olika mat- och dryckesalternativ på festivalområdet.

Med andra ord kommer det finnas någonting för alla, spelare, ledare, syskon, föräldrar, vänner och mor-farföräldrar, en festival för ALLA!

Turneringens festivalområde ligger vid SIF Gården med närhet till havsbad med hopptorn, restauranger och shoppingcentrum.

 

Hoppas att ni vill vara del av en grym fotbollsfestival premiäråret 2017 – den blir minnesvärd!

Varmt välkomna till oss i Stenungsund 2-8 juli 2017!

 


Mera information

Nyheter

2017-06-29 16:46:53

Incheckning boende i skola

Information till lagansvariga och lagen som sover över under Fotbollsfestivalen! Välkomna till Stenungsunds Fotbollsfestival 2017 och till Nösnäsgymnasiet där ni skall bo. Här kommer lite enkla förhållningsregler, vid eventuell överträdelse av dessa kan föreningen komma att faktureras i efterhand. Varje lagansvarig kvitterar ut en nyckel (som går till klassrummen där man sover) och ett larmkort/tag som man kommer in och ut igenom den enda entrén som finns till skolan. Flytta gärna runt stol och bord i klassrummen så att det passar ert boendebehov MEN dra inte bord och stolar då det är nyvaxade golv utan LYFT bänk och stolar så att de fungerar bra för er grupp. När ni sovit klart och checkar ut, ställ allt i rummet som det såg ut när ni kom (tips: ta kort på hur rummet såg ut när ni kom och återställ, tack). Eventuell skadegörelse i klassrummen eller skolan kommer att faktureras respektive lag och förening så var rädd om skolan, tack. Vid eventuellt falskt brandlarm debiteras 7.000:- till den person/förening som orsakat detta. Incheckning sker mellan 17-20 och middag serveras ankomstdag runt 18.00 (senare vid vissa fall då matcher spelas sent). Utcheckning sker innan man åker till sin(a) match på SIF Gården, städa ur innan och återställ rummet som det såg ut när ni kom. Det går att lämna väskor (på egen risk) kvar i skolan men rummet måste ”städas” ur innan man lämnar för match dag 2. Middag serveras i matsalen runt 18 varje dag. Frukost serveras i matsalen 07.30-08.30 varje dag Se till att entrédörren stängs ordentligt på kvällen, lätt att lite grus hamnar mellan dörren och dörrkarmen så kolla så att det stängs ordentligt. Öppna INGA dörrar eller fönster utan att stänga dem när ni går därifrån. Lägg inga kläder eller annat brännbart på element eller liknande för brandrisk. Skolan och boendet är obemannat nattetid (förutom onsdag) och dagtid (10-17) men ni kommer in med ert larmkort/tag och er nyckel till klassrummen. Vid brand eller annan akut situation RING 112! Ange: Nösnäsgymnasiet Adress: Gymnasievägen 2, Stenungsund Det finns tyvärr ingen kiosk på skolan i år, detta skall lösas till 2018. Vaktmästare Bengt 0732-304904 Turneringsledare Henrik 0762-508366 Ser fram emot en trevlig Fotbollsfestival i Stenungsund med er de här dagarna😊

2017-05-02 22:32:59

Stenungsunds Fotbollsfestival anmäl ert lag NU!!

Hej Nu står det klart att det blir spel i följande klasser i årets första upplaga av Stenungsunds Fotbollsfestival. P10/11 (födda 2006 och senare) P12 (födda 2005 och senare) P13 (födda 2004 och senare) F13/14 (födda 2003 och senare) P16 (födda 2001 och senare) F17 (födda 2000 och senare) Då vi gärna fyller på med ännu fler lag i dessa klasser så har vi öppet anmälan till 31 MAJ. Anmäl er i dessa klasser så ses vi i Stenungsund i sommar Med vänlig hälsning Stenungsunds Fotbollsfestival

2017-03-31 15:48:56

O B S !! Förlängd anmälan Stenungsunds Fotbollsfestival

O B S !! Förlängning av anmälningstiden!! Vi förlänger anmälningstiden till söndag 16 april Passa på och anmäl er nu till Stenungsunds Fotbollsfestival på länken: http://teamplaycup.se/cup/… Det blir en grym vecka med boende i skolor, bad, grill & kiosk, matcher och aktivitetsområde på samma område! Just nu är det över 40 st lag som anmält sig men det finns plats till många fler att ta del av denna Festival:) Kampanj ANMÄLAN FR O M NU: - Anmäl 2 st lag och få fri anmälningsavgift för 1 lag och 10% för lag två - Anmäl 3 st lag och få fri anmälningsavgift för 1 lag och 20% för övriga lag - Anmäl 4 st lag och få fri anmälningsavgift för 1 lag och 30% för övriga lag Välkomna!! //Stenungsunds Fotbollsfestival

Alla nyheter