Välkommen till Selånger Gruscup!

Vi hoppas att ni kommer att trivas med arrangemanget här på Selånger IP. Nedan följer en del information som kan vara bra att veta och har ni frågor, så vänd er till sekretariatet.

Prisutdelning & 3: e pris
Prisutdelning för finallagen äger rum direkt efter avslutad finalmatch vid anvisad plats på Selånger IP. Finallagen får medalj och segrande lag pokal. Någon tredjepristagare koras ej. Förlorande lag i semifinalerna delar 3:e plats i cupen.

Omklädningsrum
Lagen har tillgång till omklädningsrummen 20 minuter innan matchstart, inga kläder och dylikt får lämnas kvar i omklädningsrummet under matchen utan tas med ut. Laget har sedan tillgång till omklädningsrummet en kort stund för dusch och omklädning efter matchen.
Alla flicklag har tilldelats omklädningsrum nr 5 och 6. Dessa ligger på bortre gaveln av det röda huset, där sekretariatet håller till. Listor på lagens omklädningsrum finns uppsatta på anslagstavlan och på omklädningsrumsdörrarna.

Mat, fika och övrig försäljning
Under hela cupen kommer det att finnas möjlighet att köpa lunch och dessutom hamburgare, korv, smörgåsar, kaffe, dricka, godis mm på Selånger IP och vid planen i Granlo.
Lunchen serveras i Folkets Hus på  cupområdet.
Förbeställda lunchbiljetter hämtas i sekretariatet i samband med lagens anmälan om ankomst.

Uppvärmning får under inga omständigheter utföras på gräsområden!

Vi värnar om en skräpfri miljö på vår idrottsplats. Använd utplacerade papperskorgar.


Varmt välkomna & stort tack för ert deltagande!
Tävlingsledningen


Mera information

Nyheter