Vår vision är att skapa en global rörelse av barn och ungdomar som ser nolltolerans mot mobbing, våld och förtryck och för jämställdhet i samhället som en självklarhet. Att dessa ungdomar driver positiva förändringsprocesser i sina liv och lokala samhällen. Hos oss är alla hjältar på planen och att få se glädjen hos barnen ger oss mångfalt tillbaka.

Den14-16 augusti genomförs andra upplagan av fotbollscupen NON Violence Cup i Hallstahammar. Målet med cupen är att visa att vi alla står enade när det kommer till noll tolerans av våld mot barn och ungdomar i samhället. Det är en fråga som måste lyftas 365 dagar om året för att vi ska lyckas med att minska antalet kränkningar, mobbing eller övergrepp. Nolltolerans är det enda som accepteras. Vi hoppas att så många föreningar och lag i vårt avlånga land ska ställa sig bakom budskapet genom att delta i cupen. Vi siktar på 100 lag.

HJÄLP MED ANMÄLNINGSAVGIFT : Vi fortsätter hjälpa lag och spelare som av olika orsaker inte har ekonomi att anmäla sitt lag eller spelare till NON VIOLENCE CUP. Kontakta oss för vidare information. VI SUDDAR UT GRÄNSERNA: Jämställdhet är inte bara något vår förening har i våra stadgar. Vi efterföljer och arbetar med detta 365 dagar om året. Därför bjuder vi in fritidsgårdar och skolor med att delta i blandklassen för pojkar och flickor födda 2006. Vi spelar 9-manna och på plan måste det alltid vara 4 av vardera kön. Målvakt är valfri. Max 12 lag kan delta. Vilken fritidsgård anmäler sig först?

 

Kort info kring tävlingsform

Svensk fotboll har beslutat att införa förbud mot att kora segrare i all tävlingsverksamhet för barn t.o.m. 12 år i såväl cuper som serier. Svenska fotbollsförbundet förtydligade i maj 2017 bland annat vad dessa bestämmelser betyder för cuper. Däremot kommer vi som arrangör att in alla resultat och i vårt cupsystem räkna tabeller för att i de klasser vi har avslutningsgrupper och omlottningsmatcher ska kunna skapa nya matcher och grupper. Här möter lagen nya lag för att få så jämna matcher som möjligt efter gruppspel ett. Enligt förbundets nya regler för oss som tävlingsarrangör får inga resultat eller tabeller visas officiellt.


Mera information Anmälan


Nyheter

2019-11-12 10:01:53

Anmälan öppnar inom kort!

Välkommen!