Västerås Fotbolls Sällskap IF fortsätter att stå upp för barn och ungdomars säker- het i samhället. 2019 genomfördes första upplagan av fotbollscupen som lyfter hedersförtryck, våld mot barn och ungdomar i samhället och mobbing.

 

grupp_spelare.jpg
pappa_barn.jpg Vi är nöjda över cupen 2019 och har tagit till oss alla förbättringsförslag. 2020 siktar vi på 100 lag som tillsammans kan göra skillnad åt rådande samhällsklimat och minska antalet barn och ungdomar som far illa.

Vi kommer att samarbeta med SVFF när det kommer till domare och ha försäljning på alla platser det spelas matcher. Tillsammans med Hallstahammars kommun tittar vi på sidoaktiviteter och planerar att annordna en festival runt Cupen kommer att spelas på planer runt om i Hallstahammar

 

tva_spelare.jpg

2020 tar NON Violence cup ett ställningstagande för jämställdhet. Vi har skapat en grupp för flickor och pojkar 06. Vi bjuder in 12 lag som spelar i mixade lag. Vi spelar 9-manna och med fem flickor och fem pojkar på planen. Valfritt gällande målvakt. Visa att er klubb eller förening står upp för jäm- ställdhet. Ta chansen att prova på fotboll på ett helt annat sätt. Vi kommer nå nya nivåer. Blir Ni det första lag som anmäler sig?

SAVE THE DATE SAVE THE DATE SAVE THE DATE SAVE THE DATE


Mera information Anmälan


Nyheter

2019-11-12 10:01:53

Anmälan öppnar inom kort!

Välkommen!

190 dagar kvar