SM i Parafotboll 2019 kommer att anordnas av Bullermyrens IK på Sportfältet i Borlänge. Här finns alla fotbollsplaner samlade på samma ställe och med gångavstånd från Hagagymnasiet, där boende och mat kommer att finnas.

På Sportfältet kommer det finnas en kiosk där Ni kan handla enklare mat, fika och dryck. Även duschar kommer att finnas på gångavstånd, dessa kommer att finnas att tillgå i Maserhallen och även i omklädningsrummen på Sportfältet. Vid många anmälningar kommer även att Tjärnaskolan användas för boende. Vid annat önskemål om boende så kan boende anordnas på Borlänge Vandrarhem, Scandic eller Hotell Galaxen. Discot, i samband med kamratmiddagen, kommer att bli förlagd på Cozmoz/Fryshuset. 

I Borlänge kan man uppleva aktiviteter så som en badstund på Aqua Nova Äventyrsbad (Maserhallen), Biopalatset i centrum, bowling som finns på Maserhallen och i centrum. I centrum finns även en stor biljardhall och ett stort utbud av restauranger. Och för den som vill shoppa, så är Kupolens köpcentrum perfekt och dessutom granne med IKEA. Har man tillgång till bil, så brukar ett besök på Sahlins Struts vara ett populärt resmål.