Inställt!!

Pga alldeles för lågt intresse har vi beslutat att ställa in årets upplaga av turneringen helt. Det är förstås inte roligt men dessvärre nödvändigt.

Vi går tillbaka till ritbordet, omgrupperar och kommer tillbaka starkare o bättre under 2024 med någon/några kortare/mindre cuper vår/sommar samt presenterar för att sedan sjösätta Ersans pokal 2.0 till hösten.

 

 

ÄLVSJÖ AIK Fotboll bjuder in till Ersans Pokal med matcher som pågår hösten 2023 till våren 2024

En turnering för pojkar och flickor i födda mellan 2010 - 2014 i spelformerna 7 mot 7 och 9 mot 9. Turneringen pågår under perioden nov 2023 till juni 2024 där semi- / final- och avslutningsmatcher spelas på Älvsjö IP i maj/juni. Se detaljer under Tävlingsinformation och Regler i toppmenyn.

Nyheter:

  • Älvsjö AIK arrangerar de första matcherna/den första omgången för alla lag i alla klasser 11-12/11 och 18-19/11 på Älvsjö IP. 
  • Vi begränsar antalet lag i varje klass till max 16 st.  

 

Ersans Pokal har fått sitt namn efter Ernst ”Ersan” Karlsson som har betytt mycket för Älvsjö AIK FF:s ungdomsverksamhet i och med att han skänkte hela sin personliga kvarlåtenskap till en stiftelse där avkastningen från de fonderade medlen varje år tillfaller klubbens ungdomsverksamhet. 

 

 

 


Mera information

Nyheter