ÄLVSJÖ AIK FF inbjuder till Ersans Pokal 2020/21

Ersan´s Pokal har fått sitt namn efter Ernst ”Ersan” Karlsson.

Han är den enskilda individ som betytt absolut mest för Älvsjö AIK FF´s ungdomsverksamhet i och med att han skänkte hela sin personliga kvarlåtenskap till en stiftelse där avkastningen från de fonderade medlen varje år tillfaller klubbens ungdoms-verksamhet.

”Ersan” var också verksam i klubben under hela sitt liv, men då gärna i bakgrunden som ledare och funktionär.
Vi hedrar och bevarar minnet av ”Ersan” på detta sätt, genom att uppkalla vår mycket populära turnering efter honom och hoppas att den skall överleva oss alla.

Klicka på länken nedan för cupinfo

 OBS!! Vi sänker anmälningsavgiften med 200 kr till 800 kr resp. 1000 kr per lag!!!

 


Mera information

Nyheter

2021-05-18 14:35:40

INSTÄLLT!!!!


2020-12-14 14:07:52

Plan B tas i kraft!

Vi har beslutat att sjösätta plan B för Ersans pokal 20/21 med anledning av de nya riktlinjer som kom i fredags. I stora drag innebär det att vi nu kan återuppta matchspelet med förbehållet att varje lag håller sig till en match i veckan, att man inte tillåter någon publik och på alla sätt ser till att matcharrangemanget genomförs på ett så smittsäkert sätt som det bara är möjligt. P/F 06-08: Att vi ställer in kvartsfinalerna här på Älvsjö IP i slutet av mars som det var tänkt och överlåter åt lagen själva att arrangera dessa matcher efter ök mellan sig precis som i gruppspelsmatcher och åttondelar. Älvsjö AIK FF står givetvis för domarkostnaden i kvartsfinalerna mot giltigt domarkvitto. Semifinaler och finaler spelas den 2-4/7 här på Älvsjö IP. Då tror och hoppas vi att pandemiläget skall tillåta ett sådant arrangemang. P/F 2009-2011: Avslutningsmatcherna planeras in här på Älvsjö IP 19-20/6 och 2-4/7