INSTÄLLD Äppellunda Cup 2020!

Ni alla är ju medvetna om den mycket allvarliga situation som Sverige och resten av världen har hamnat i, smittan påverkar hela samhället och så klart även vår förening.

Vi återkommer med mer info och hoppas att cupen genomförs vid ett senare tillfälleStyrelsen arbetar på att säkerställa att vi kan fortsätta arrangera cupen med ett senare tillfälle. Vi strävar efter att hålla er uppdaterade via hemsidan och e-post.

Mvh

Carola & Anna

CG Äppellunda Cup

Alnö IF:s omtyckta cup som i år spelas den 6-7 Juni på Äppellunda IP för pojkar och flickor födda 2011Alla lag garanteras 5 matcher.

 

Välkomna!

 

Hälsningar

Alnö IF P11/F11

 

OBS!

Om flera lag från samma förening anmäls i samma klass och klassen blir överfull förbehåller arrangören sig att till förmån för fler deltagande föreningar begränsa antalet lag per förening och åldersklass.


Mera information

Nyheter

2020-04-03 10:55:48

INSTÄLLD 20200606-20200607

Hej! Ni alla är ju medvetna om den mycket allvarliga situation som Sverige och resten av världen har hamnat i, smittan påverkar hela samhället och så klart även vår förening. Vi tror att det är viktigt att vi fortsätter att spela fotboll och ha roligt, särskilt i situationer som den här då risken annars är att vi isoleras. Vi behöver alla hjälpas åt så att vi till exempel kan hålla våra anläggningar i spelbart skick, både under den här stormiga tiden och för att säkerställa att vi kan starta om med serier och cuper när läget vänder. Alnö IF har tagit det viktiga beslutet att ställa in Äppellunda Cup 2020 6-7 juni. Men vi jobbar för att kunna genomföra Cupen närmast hösten 2019. Vill ni avanmäla er så får såklart göra det och ni får oxå tillbaka pengar som är inbetalda. Meddela oss hur ni vill göra. Styrelsen arbetar på att säkerställa att vi kan fortsätta spela fotboll i år och i framtiden. Mvh Carola & Anna Cup Generaler