Mera information 

ÅNÄSCUPEN i KOVLAND 

Söndag 27 augusti 2023 

Nu är spelschemat klart! 
Klicka här

 

 

 

Målgrupp: Pojkar och flickor i åldrar 7 och 8 år. Födda 2015 och 2016.

Tävlingsform: Inget gruppspel i de olika åldersklasserna utan vi lottar fram ett spelschema där alla lag är garanterade minst 3 matcher. Grupperna delas in i flick- och pojklag efter ålder. Mixade lag kan anmälas och dessa spelar mot pojklag i första hand. Vi försöker dock att arrangera så att mixlag i samma åldersgrupp i största möjliga mån möter varandra. Samtliga matcher spelas på gräs. Matchprogram kommer att skickas ut och publiceras på cupsajt och här på hemsidan cirka 2 veckor före cupen.

Dispenser: Eventuella önskemål om dispenser för överåriga spelare tas upp i anmälan under "Övriga upplysningar". Som grundregel tillåter vi två överåriga spelare/lag men enbart en spelare på planen åt gången. Behöver ni fler dispenser så kontakta cup-ledningen.

Domare: Kovlands IFs egna seniorspelare.

Matchtid: 5-mannaspel med matchtid 2x10 min.

Spelarluncher: Möjlighet att förbeställa mat finns. Lunch kostar 65 kronor per person. Detta rekommenderar vi att alla lag gör för att underlätta för både oss och er som lag då det är mycket folk på plats. När ni anmäler ert lag så kommer ni ha möjligheten att välja till lunch för önskat antal spelare och ledare. Vid anmälan skapar ni också inloggningsuppgifter till vårt cupsystem. Efter anmälan kan ni då logga in och komplettera antal luncher. Det antal som är noterat den 20 augusti är ert antal beställda luncher. Eventuella allergier och specialkost meddelas per e-post till kansli@kovlandsif.se med tydlig referens till ert lagnamn.

Betalning: Anmälningsavgiften är 1300 kr per lag. Vid godkänd anmälan skickas en bekräftelse ut via e-post. Anmälnignsavgift och kostnad för lunchbeställning kommer på faktura till angiven mailadress efter anmälningstidens utgång.

Priser: Medaljer till samtliga lag (max 15 st/lag)

Försäljning: Hela dagen sker försäljning av kycklingwok, hamburgare, korv, dricka, toast, kaffe, godis, lotterier m.m.

 

Anmälan skall vara Kovlands IF tillhanda senast 8 augusti.


Vid frågor kontakta kansliet på kansli@kovlandsif.se 


VARMT VÄLKOMNA!
ånäscupengreen.jpg

 

 

1348541_1280.jpg